Εκπαίδευση του Νου για Θεραπεία

Είναι εκπληκτικό πόσο λίγο έλεγχο έχουμε πάνω στον εγκέφαλο μας.

Πολλές φορές λειτουργεί “πίσω από τη πλάτη μας” δημιουργώντας πονοκέφαλο, κακή διάθεση, αρνητικότητα, εξανθήματα, ακόμα και έλκος!

Ο εγκέφαλος είναι ισχυρός κυριολεκτικά πανίσχυρος, γι’ αυτό δεν πρέπει να μένει ανεξέλεγκτος. Είναι χρήσιμο και απαραίτητο να τον εκπαιδεύσουμε, ώστε να βελτιώσουμε τον εαυτό μας και τις συνθήκες της ζωής μας και τότε μπορεί να γίνει ένας χρήσιμος βοηθός για καλύτερη υγεία και για θεραπεία!

Τι θα δούμε στο webinar;

  • Πώς μπορούμε να εκπαιδεύσουμε το νου μας
  • Πρακτικές ασκήσεις ελέγχου της σκέψεις και οραματισμού
  • Παρουσίαση του εργαστηρίου πνευματικής θεραπευτικής

Με ένα εκπαιδευμένο νου μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την ενέργεια της ψυχής μας, όπως και την ενέργεια του σύμπαντος, για να την κατευθύνουμε σε βοήθεια σε εκείνους που την έχουν ανάγκη αλλά και στον εαυτό μας.

bowtech γιαννης σανοζιδης

Εισηγητής : Ιωάννης Σανοζίδης

Εσωτερικός Θεραπευτής, Bowtech Practitioner (Αυστραλιανή Ακαδημία Bowtech), Coach Ειδικευμένος στο Coaching Υγείας, Ευεξίας, Άσκησης και Μακροβιότητας (ΕΚΠΑ)

Πεποίθησή μου είναι πως τίποτα στη φύση δεν είναι φτιαγμένο τυχαία.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει σήμερα ότι ο άνθρωπος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τη φύση και το σύμπαν, αφού αποτελεί μέρος αυτής. Με σεβασμό λοιπόν προς τη φύση και μαθαίνοντας από αυτήν (ως εσωτερικός θεραπευτής) χρησιμοποιώντας την γνώση χιλιάδων ετών συνδυαστικά με τις σύγχρονες μορφές θεραπείας, στοχεύω στην βελτίωση και αποκατάσταση του ανθρώπινου οργανισμού στο σύνολο του. Δηλαδή στο σώμα, την ενέργεια, την ψυχή και το νου.

Πληροφορίες

Τετάρτη 29 Μαρτίου στις 8 μ.μ.

online μέσω της πλατφόρμας zoom (με την εγγραφή σας θα λάβετε το zoom link)

Δωρεάν

Οι θέσεις είναι περιορισμένες

Το σεμινάριο έχει ολοκληρωθεί. Αν ενδιαφέρεστε για επερχόμενα σεμινάρια ή συνεδρίες επικοινωνήστε μαζί μας