Εργαστήρι Πνευματικής Θεραπευτικής

Η θεραπευτική είναι μια κατάσταση η οποία βρίσκεται σε συνεχόμενη εξέλιξη. Η «πνευματική θεραπευτική» δεν αντικαθιστά αλλά ενισχύει όλες τις υπάρχουσες μεθόδους θεραπευτικής τεχνικής έχοντας καταπληκτικά απτά αποτελέσματα και ταυτόχρονα μπορεί να σταθεί από μόνη της σαν μια νέα (διαχρονική) μέθοδος θεραπείας.

Το εργαστήρι πνευματικής θεραπείας ανοίγει για όλους τους θεραπευτές και όχι μόνο που θέλουν να διευρύνουν το συνειδησιακό τους πεδίο στην ενίσχυση της θεραπευτικής μεθόδου που εφαρμόζουν αυξάνοντας τις γνώσεις τους και ενισχύοντας την αυτοθεραπεία, βελτιώνοντας τον εαυτό τους και κάνοντας εμβάθυνση στην πνευματικότητα.

Έναρξη μαθημάτων: Δευτέρα 3 Απριλίου

Κάθε νέος ασκούμενος θεραπευτής όποια μέθοδο και αν εξασκεί, στην αρχή αμφιβάλει για τις ικανότητες του και την αποτελεσματικότητα της μεθόδου που έμαθε. Πρέπει να δοκιμαστεί και να ενισχύσει την πεποίθηση του. 

Τα ερωτήματα είναι πολλά:

 • Μεταφέρεται η πάθηση του ασθενή στο θεραπευτή;
 • Χρειάζεται να προετοιμαστεί ο θεραπευτής;
 • Και ποια προετοιμασία πρέπει να κάνει;
 • Σε τι συνειδησιακή κατάσταση πρέπει να βρίσκεται πριν τη θεραπεία και κατά τη διάρκεια της θεραπείας;
 • Πως αποφορτίζεται μετά από μια συνεδρία θεραπείας; 
 • Ποια ενέργεια και δύναμη μπορεί να χρησιμοποιήσει για να ενισχύσει το έργο θεραπείας και πώς το κάνει;

Σε αυτά και σε πολλά άλλα ερωτήματα θα δώσουμε απαντήσεις στο εργαστήριο "Πνευματικής Θεραπευτικής"

Σε αυτά και σε πολλά άλλα ερωτήματα θα δώσουμε απαντήσεις στο εργαστήριο "Πνευματικής Θεραπευτικής"

Είναι αυτό το εργαστήρι για μένα;

Είναι ιδανικό για όλους όσους επιθυμούν να μάθουν να εργάζονται με ασφάλεια με τις Πνευματικές  θεραπευτικές ενέργειες και ποιότητες, αποκτώντας την απαραίτητη εσωτερική γνώση και σοφία που οδηγεί  σε προσωπική αποθεραπεία και φροντίδα της υγείας των αγαπημένων σας προσώπων και όχι μόνο…

είναι ιδανικό για τους επαγγελματίες της υγείας και της ολιστικής και εναλλακτικής θεραπευτικής.

Όλοι είμαστε θεραπευτές με τις δικές μας ιδιότητες, με διαφορετικές θεραπευτικές μορφές έκφρασης που υπάρχουν σήμερα κι αναπτύσσονται συνεχώς όλο και περισσότερο σε αυτή την εποχή του 21ου αιώνα και στην αρχή της Υδροχοϊκής εποχής μας. Υπάρχουν σήμερα θεραπείες με ήχο, με πέτρες, βότανα, ενεργειακές και χειρονακτικές πρακτικές, πολλές είναι νέες και άλλες παλιές. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ Τις ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ προέρχονται απο ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ  είτε της ανατολής είτε της δύσης και άλλες είναι πολύ καινούργιες.

Όλες όμως έχουν κάποιες αρχές, κάποιους κανόνες και νόμους, όλες τις ενώνει κάτι όμορφο και δυνατό που είναι η προσφορά και η υπηρεσία στην ανθρωπότητα.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης περιλαμβάνει  όλα τα απαραίτητα και ασφαλή εργαλεία για τον θεραπευτή και τον θεραπευόμενο, τα οποία γίνονται αντικείμενο ενδελεχούς ανάλυσης, και εμβάθυνσης στον κόσμο των αιτιών των Νόμων και κανόνων της θεραπείας.

Θέματα που θα μελετήσουμε

 • Εσωτερική ψυχολογία και αυτογνωσία
 • Εσωτερική ανατομία του ανθρώπου
 • Γέννηση και θάνατος, καρμικές αιτίες ασθενειών
 • Ενεργειακό σώμα και η σπουδαιότητα στην θεραπεία και τις ασθένειες
 • Κέντρα δύναμης και η σχέση με το νευρικό και αδενικό σύστημα
 • Ενεργειακά κέντρα και Ενδοκρινής αδένες, παθήσεις
 • Η σχέση του συναισθηματικού σώματος- ενεργειακού σώματος- φυσικού σώματος
 • Μαγνητισμός της ψυχής και αγνότητα
 • Πρωτόκολλο εφαρμογή Ακτινοβόλου θεραπείας
 • Πρωτόκολλο εφαρμογή Μαγνητικής θεραπείας
 • Οι Μεγάλοι θεραπευτές διδάσκαλοι της ανθρωπότητας των μυστηρίων και η Εσωτερική Θεραπευτική Ιεραρχία
 • Θεραπευτική χρήση της βαθειάς χαλάρωσης. Ασκληπιεία –εγκοιμητήρια
 • Ποιες είναι οι ποιότητες του θεραπευτή

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα θέματα που θα μελετήσουμε στο εργαστήρι. Εκτός από τη θεωρία όμως θα επιδιώξουμε την πρακτική εφαρμογή μέσα από ασκήσεις που στόχο έχουν την σωστή προετοιμασία του θεραπευτή και του χώρου, αλλά και την εξάσκηση των δυνατοτήτων του.

*Σε κάθε συνάντηση περιλαμβάνονται και ασκήσεις πρακτικής εφαρμογής.

Η Πνευματική μέθοδος δεν είναι ακόμα μια τεχνική, αποτελεί μέρος της εσωτερικής προαιώνιας σοφίας και δίνεται τμηματικά στην ανθρωπότητα ανάλογα με την εξέλιξη της και οδηγώντας τους ασκούμενους θεραπευτές στο δρόμο (την ατραπό) της υπηρεσίας προς την ανθρωπότητα.

bowtech γιαννης σανοζιδης

Εισηγητής στο Εργαστήριο: Ιωάννης Σανοζίδης

Εσωτερικός Θεραπευτής, Bowtech Practitioner (Αυστραλιανή Ακαδημία Bowtech), Coach Ειδικευμένος στο Coaching Υγείας, Ευεξίας, Άσκησης και Μακροβιότητας (ΕΚΠΑ)

Πεποίθησή μου είναι πως τίποτα στη φύση δεν είναι φτιαγμένο τυχαία.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει σήμερα ότι ο άνθρωπος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τη φύση και το σύμπαν, αφού αποτελεί μέρος αυτής. Με σεβασμό λοιπόν προς τη φύση και μαθαίνοντας από αυτήν (ως εσωτερικός θεραπευτής) χρησιμοποιώντας την γνώση χιλιάδων ετών συνδυαστικά με τις σύγχρονες μορφές θεραπείας, στοχεύω στην βελτίωση και αποκατάσταση του ανθρώπινου οργανισμού στο σύνολο του. Δηλαδή στο σώμα, την ενέργεια, την ψυχή και το νου.

Αν θες να γνωριστούμε και να εργασθούμε παρέα σε περιμένω στο εργαστήρι “Εσωτερικής Θεραπευτικής”

Πρόγραμμα Συναντήσεων

Έναρξη μαθημάτων: Δευτέρα 3 Απριλίου και κάθε Δευτέρα στις 7μ.μ.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται online μέσω της πλατφόρμας zoom

Μηνιαία Συνδρομή 60€ ή 20€/ συνάντηση

Οι θέσεις είναι περιορισμένες

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Αν θέλεις να συμμετέχεις στο εργαστήρι συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσω μαζί σου για τις λεπτομέρειες της συμμετοχής σου


  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ