Η θεραπευτική ενέργεια της ψυχής και πως τη χρησιμοποιείς

Η ενέργεια βρίσκεται παντού, βρίσκεται σε κατάσταση συνεχόμενης κίνησης και είναι πολλών ειδών. Τα πάντα στο σύμπαν είναι ενέργεια.

Το ενεργειακό  σώμα του ανθρώπου αποτελείται από ενέργεια του σύμπαντος και συγκεκριμένα από ενέργεια του ηλιακού μας συστήματος.

Συνεπώς αποτελείται από την ηλιακή ενέργεια, την ενέργεια των πλανητών και άλλων κοσμικών ενεργειών…

Αυτές οι ενέργειες κυκλοφορούν στο ηλιακό μας σύστημα στη Γη και σε όλες τις ζωντανές μορφές που την κατοικούν στον πλανήτη και φυσικά στον άνθρωπο.

Αυτή είναι μια βασική αλήθεια και μια πραγματικότητα.

Ο άνθρωπος έχει την ικανότητα ως ένα σημείο να οικειοποιείται αυτή την ζωτική ενέργεια και να την χρησιμοποιεί. 

Κάποιοι μπορούν και έχουν τη δυνατότητα να διαβιβάζουν αυτή την ενέργεια για θεραπευτικούς σκοπούς. Για να γίνει αυτό εξαρτάται από την κατάσταση των ενεργειακών κέντρων του θεραπευτή, των τσάκρα όπως λέγονται στην ανατολή.

Αυτά δεν είναι μόνο τα 7 γνωστά κύρια κέντρα, αλλά και ένα πλήθος  μικρότερων κέντρων.

Σημαντικός παράγοντας είναι και η ποιότητα του ενεργειακού σώματος του θεραπευτή και η «ζωντάνια» του.

Στο Bowtech υπάρχουν κινήσεις για άνοιγμα ροής της ενέργειας που αναζωογονούν, ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, εξισορροπώντας και εναρμονίζοντας την ενέργεια του σώματος.

Πως γίνεσαι ένα ανοιχτό κανάλι;

Ο θεραπευτής πρέπει να εξασκείται και να γυμνάζεται, να έχει καθαρό σώμα εξωτερικά και εσωτερικά, να προσέχει τη διατροφή του. Γι’ αυτό είναι καλό να αποφεύγει πριν το θεραπευτικό έργο

  • κρέας
  • καπνό
  • αλκοόλ

Αν είναι απαλλαγμένος από «κατακάθια» και οι «αγωγοί» του δεν είναι φραγμένοι, τότε οι δυνάμεις και οι ενέργειες μπορούν να βρουν ένα εύκολο μέσο για να κυκλοφορήσουν ανεμπόδιστες στο σώμα του.

Τότε ο θεραπευτής μπορεί να χρησιμοποιήσει την ενέργεια που εφελκύει μέσα από εκείνα τα κέντρα που ανταποκρίνονται στους κραδασμούς για να διαβιβάσει την ακτίνα θεραπείας.

Εδώ λοιπόν βρίσκεται το μυστικό της «επιστημονικής» αποκρυφιστικής θεραπείας.

Η αγάπη του θεραπευτή είναι ένα μέρος της δύναμης του, έχουν γραφτεί και έχουν αναφερθεί πολλοί σε αυτά τα ζητήματα, αλλά λίγη είναι η πραγματική γνώση που έχουν κάνει κτήμα τους για το ενεργειακό σώμα. Πολλοί έχουν επιφανειακές γνώσεις γιατί το απαιτεί η μόδα των καιρών, άλλοι γνωρίζουν ελάχιστα ή σχεδόν τίποτα και κάποιοι λίγοι γνωρίζουν:

ποια ενεργειακά κέντρα πρέπει να χρησιμοποιήσουν για να ρέει η μαγνητική ενέργεια της ψυχής,

ποια ενεργειακή ακτίνα χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί σε κάθε περίσταση κ.ά.

Η επιστήμη των ακτινών

Πολλοί δεν έχουν επίγνωση της ψυχικής τους ακτίνας και της ακτίνας της προσωπικότητας τους για να εκφράσουν τις δυνάμεις του φωτός μέσα τους και γύρω τους.

Επτά ακτίνες δημιουργούν το σύμπαν, προερχόμενες από τρεις και όλα αυτά από το ΕΝΑ.

Επτά ακτίνες υπάρχουν για τον άνθρωπο σε μικρογραφία σαν μια φρακταλική δομή του Όλου, αλλά αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο σημαντικό θέμα στο οποίο θα αναφερθούμε κάποια άλλη στιγμή.

Η γνώση είναι δύναμη.

Ας έχουμε υπόψη μας, πως ο νους του θεραπευτή και κατ’ επέκταση η προσωπικότητά του όταν διαχειρίζεται το φως της Ψυχής, φέρει την ευθύνη ενός φωτοδότη θεραπευτή.

Γι’ αυτό χρειάζεται να πειθαρχήσουμε τη ζωή μας και έτσι να ελέγξουμε τις ορέξεις και τα πάθη μας, ώστε να δομήσουμε ένα καθαρό σώμα και μια καθαρή προσωπικότητα, για να έχουμε καθαρούς «αγωγούς» απ’ όπου θα περάσουν οι ενέργειες δύναμης της ψυχής για να προσφέρουμε στους άλλους.

Η αγνότητα του σώματος, ο έλεγχος των συναισθημάτων και η σταθερότητα του νου είναι προϋποθέσεις στο θεραπευτή.

Magnetic soul healing

«Η ενέργεια ακολουθεί τη σκέψη»

Δείτε επίσης το άρθρο. Πανσέληνος πώς μας επηρεάζει

Αν θέλετε να δουλέψουμε μαζί το πρόβλημα υγείας σας, επικοινωνήστε μαζί μου