ισχιαλια.

Ισχιαλγία. Πώς μπορεί να σταματήσει ο πόνος; (case study)

Θα δούμε μία πραγματική ιστορία ενός ανθρώπου που καθηλωμένος από τον πόνο, αναγκάστηκε να χάνει σιγά σιγά την κινητικότητά του, γεγονός που επηρέασε την κοινωνική του ζωή και την ποιότητα της καθημερινότητάς του.  Μέσα από το bowtech κατάφερε να μειώσει τον πόνο, να αυξήσει την κινητικότητα,  να επανέλθει στην ενεργή κοινωνική ζωή και να βελτιώσει την ποιότητα της καθημερινότητάς του. Πήρε τη ζωή του πίσω!

Ο Βασίλης Σ.

Ο Βασίλης Σ. ένας ηλικιωμένος κύριος, υπέφερε από ισχιαλγία και χρόνιο πόνο στην πλάτη που είχε επιδεινωθεί σταδιακά. Ο συνεχής πόνος επηρέαζε την κινητικότητα στην καθημερινή ζωή του. Αναγκασμένος να κάθεται συνεχώς σε μια καρέκλα καθημερινά. Περπατούσε ελάχιστα γιατί υπέφερε στο κάθε βήμα. Του άρεσε να ασχολείται με τον κήπο του για ώρες, όμως η κατάσταση του δεν του το επέτρεπε πλέον.

Η Κατερίνα Π.

Η εγγονή του που είχε πρόβλημα με τον αυχένα της έκανε Bowtech και είχε μεγάλη βελτίωση, μου ζήτησε να βοηθήσω και τον παππού της.

«Αν μπορούσε να γίνει κάτι με την περίπτωση του, τουλάχιστον να ελαττωθεί ο πόνος και να έχει κάποια βελτίωση στην κινητικότητά του».

Συζητώντας για την περίπτωση του κ. Βασίλη  κατάλαβα πως η κατάσταση ήταν χρόνια (30 χρόνια) και θα χρειαζόταν μια σειρά συνεδριών.

Την πρώτη φορά

Όταν ήρθε την πρώτη φορά δεν μπορούσε να ανέβει στο κρεβάτι θεραπείας χωρίς βοήθεια και ξάπλωνε μόνο στο πλάι. Ξεκινήσαμε τις συνεδρίες Bowtech έχοντας χαμηλές προσδοκίες, ελπίζοντας να μειώσουμε τουλάχιστον τον πόνο για αρχή. Έφερε τις ιατρικές γνωματεύσεις όπως του είχα ζητήσει για να έχω μια συνολική εικόνα της κατάστασής του.

  • Είχε σημαντική ένταση και στα δύο πόδια,
  • περιορισμό κίνησης στους αστραγάλους,
  • πόνο στα γόνατα,
  • πόνο στην πλάτη,
  • πόνο στη λεκάνη και στο ιερό οστό.

Βοήθεια από το Bowtegh

Σταδιακά μετά από μερικές συνεδρίες Bowtech τα επίπεδα του πόνου μειώθηκαν και απέκτησε μεγαλύτερη κινητικότητα. Η χαρά του ήταν μεγάλη.

Έκανε απαλές ασκήσεις μεταξύ των ραντεβού.

Είχε μερικές καλές μέρες χωρίς πόνο, αλλά ακόμα πονούσε.

Στην 6η συνεδρία ανέβηκε στο κρεβάτι θεραπείας μόνος του, χωρίς βοήθεια.

Είχε βγει από το σπίτι του και έκανε μια μικρή βόλτα.

Στην 9η συνεδρία ο πόνος έπεσε από 9/10 στο 3/10. Δύο εβδομάδες αργότερα περπατούσε περισσότερο, μπορούσε να μπει και να βγει από το αυτοκίνητο και έκανε την πρώτη επίσκεψη σε συγγενείς μετά από καιρό.

Συνεχίσαμε να έχουμε πρόοδο και ο κ. Βασίλης Σ.  άρχισε να κάνει περισσότερα πράγματα, να πηγαίνει σούπερ μάρκετ να κάνει βόλτες στο πάρκο.

«Έχεις δώσει στο παππού μου τη ζωή του πίσω» μου είπε ο εγγονή του.

Τώρα κάνουμε συνεδρίες Bowtech μία φορά το μήνα για συντήρηση.

Αν έχεις μυοσκελετικά προβλήματα το Bowtech μπορεί να σε βοηθήσει.

Μπορούμε να συζητήσουμε το πρόβλημα σου. Επικοινώνησε μαζί μου στο τηλ. 6983028812

 Ιωάννης Σανοζίδης: Ολιστικός θεραπευτής Bowtech, Coach υγείας, Μαγνητική θεραπεία.,

«Η ενέργεια ακολουθεί τη σκέψη»

Δείτε επίσης το άρθρο μου: Προβλήματα Σπονδυλικής στήλης, Bowtech και ζωτική ενέργεια