επιστήμη διαλογισμού

Τα αρνητικά συναισθήματα φθείρουν το σώμα μας, θολώνουν το νου μας και μας γεμίζουν με ανησυχίες, άχρηστο θυμό ή φόβο που μας ωθεί σε τοξικές σκέψεις.

Ο θυμός, ο φόβος, η ζήλεια, ο φθόνος και όλα τα αρνητικά συναισθήματα προκαλούν απώλεια ενέργειας, προκαλούν εσωστρέφεια και αποπροσανατολίζουν τη σκέψη.

Γιατί είναι σημαντικό να καθαρίσεις τα συναισθήματα και τις σκέψεις;

Η κάθαρση του συναισθηματικού και νοητικού σώματος, μεταβιβάζει φως και αναζωογονεί τη σκέψη μας με θετικά συναισθήματα, ειρήνη και γαλήνη.

Διαλύει σταδιακά τις αυταπάτες και τις παρορμήσεις μας σε τέτοιο βαθμό που μας ελευθερώνει από την σκλαβιά των αρνητικών συναισθημάτων που οδηγούν σε αρνητικές δράσεις.

Η κάθαρση μας καθιστά ικανούς και δημιουργικούς στην καθημερινή μας εργασία, στις υποχρεώσεις και τα καθήκοντα μας γιατί ενισχύει την ορθή κρίση, οξύνει την παρατηρητικότητα μας, αυξάνει τον έλεγχο του σώματος μας.

Αντιμετώπιση αρνητικών Σκεπτομορφών

Στην ατμόσφαιρα δεν υπάρχουν μόνο σύννεφα, σκόνη, καυσαέρια κλπ, αλλά και συσσώρευση αρνητικών σκεπτομορφών που μας δηλητηριάζουν, επηρεάζουν τις διάνοιες μας και τις σχέσης μεταξύ μας. Εξαπλώνονται σαν επιδημία και μας επηρεάζουν σε οποιοδήποτε χρόνο και τόπο, αν βρουν τις κατάλληλες συνθήκες. Κατευθύνουν τη συμπεριφορά του κόσμου μέσω του συλλογικού ασυνείδητου.

Η κάθαρση ξεμπλοκάρει την ζωτική ενέργεια και επιταχύνει τις δράσεις μας και την αποτελεσματικότητα μας.

Σκεπτομορφές

Αν δεν αδειάσει ο νους, πως θα γεμίσει;

Καθαρίζοντας το νου, ρίχνουμε φως στις συσσωρευμένες σκέψεις πυροδοτώντας μια διαδικασία διάσπασης μέσα τους. Αν η κάθαρση  του νου είναι συνεχής και είναι υψηλής συχνότητας, αρχίζει να διαλύει τοξικές σκεπτομορφές και να καθαρίζει την ατμόσφαιρα.

νους

Ο Επιστημονικός διαλογισμός κάθαρσης των σωμάτων της προσωπικότητας μας, συντονίζει τους φορείς με το ανώτερο Εγώ φέροντας τη πηγή του φωτός, της αγάπης και της δύναμης μέσα μας, εκφράζοντας καλοσύνη και ομορφιά.

Μια προσωπικότητα εμποτισμένη με ψυχική ενέργεια μας συντονίζει μας κάνει πιο δημιουργικούς, ακτινοβολεί θεραπευτική ενέργεια, αγάπη και σοφία. Αυτό είναι το μυστικό των θεραπειών!

θεραπείες

Τι θα κάνουμε στο Σεμινάριο

 • Εσωτερική ανατομία της προσωπικότητας
 • Ασκήσεις
 • Φυσικό σώμα: Ξεκλείδωμα και Ζωογόνηση σώματος 
 • Πως καθαρίζω τo σώμα
 • Άσκηση συγκέντρωσης.
 • Γιατί να κάνω συγκέντρωση, σε τι χρησιμεύει
 • Κάθαρση αιθερικού
 • Άσκηση αιθερικού σώματος –αιθερική καμπάνα
 • Κάθαρση συναισθημάτων
 • Η χρήση της αναπνοής για άμεση αντιμετώπιση τους στρες
 • Προ-παρασκευαστική άσκηση δημιουργικής φαντασίας
 • Άσκηση: Πως θα καθαρίσουμε τα αρνητικά συναισθήματα
 • Άσκηση: Νοητικός καθαρισμός
 • Πως θα ενεργοποιήσουμε θετικά συναισθήματα και σκέψεις
σεμινάριο περιεχόμενο

Εισηγητής : Ιωάννης Σανοζίδης

Εσωτερικός Θεραπευτής, Bowtech Practitioner (Αυστραλιανή Ακαδημία Bowtech), Coach Ειδικευμένος στο Coaching Υγείας, Ευεξίας, Άσκησης και Μακροβιότητας (ΕΚΠΑ)

Πεποίθησή μου είναι πως τίποτα στη φύση δεν είναι φτιαγμένο τυχαία.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει σήμερα ότι ο άνθρωπος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τη φύση και το σύμπαν, αφού αποτελεί μέρος αυτής. Με σεβασμό λοιπόν προς τη φύση και μαθαίνοντας από αυτήν (ως εσωτερικός θεραπευτής) χρησιμοποιώντας την γνώση χιλιάδων ετών συνδυαστικά με τις σύγχρονες μορφές θεραπείας, στοχεύω στην βελτίωση και αποκατάσταση του ανθρώπινου οργανισμού στο σύνολο του. Δηλαδή στο σώμα, την ενέργεια, την ψυχή και το νου.

Πληροφορίες

Δευτέρα 20 Μαΐου στις 7:30 μ.μ.

online μέσω της πλατφόρμας zoom

Επένδυση: 42€

Μετά το Σεμινάριο θα έχετε πρόσβαση στην βιντεοσκόπηση με όλο το υλικό για 1 μήνα

Οι θέσεις είναι περιορισμένες

Κλείσε τη θέση σου συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα

Αφού συμπληρώσεις τη φόρμα θα λάβεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να προχωρήσεις σε αγορά του Σεμιναρίου

Έχεις ακόμα απορίες;

Επικοινώνησε μαζί μας με τηλέφωνο στο: 6983028812

ή με email στο: info@nasekala.gr