Μαρτυρίες για το Bowtech

Τίποτα το μαγικό απλά καταπληκτικό

« Τίποτα το μαγικό απλά καταπληκτικό» Βρετανός αναβάτης μοτοσικλετών GBmoto, James… Δείτε περισσότερα “Τίποτα το μαγικό απλά καταπληκτικό”

Συνιστώ την τεχνική Bowtech για αποκατάσταση και όχι μόνο…

Μία προσωπική μαρτυρία από έναν μεγάλο αθλητή του τένις. (Το κείμενο έχει μεταφραστεί από τα αγγλικά πηγή: https://www.bowentherapyuk.com/game-set-and-match-with-bowen) Μου είχε ζητηθεί να παίξω στον αγώνα Australian Open Legends 2020 και θα έφευγα από το Λονδίνο στις αρχές Ιανουαρίου, καθώς επίσης μου είχε ζητηθεί να σχολιάσω το event. Το πρόβλημα ήταν ότι μόλις είχα κάνει επέμβαση… Δείτε περισσότερα “Συνιστώ την τεχνική Bowtech για αποκατάσταση και όχι μόνο…”

Μείωσε σημαντικά τα επίπεδα άγχους και βελτίωσε τη φυσική μου ευεξία

« Τα θετικά αποτελέσματα που βίωσα σωματικά και διανοητικά κατά τη διάρκεια της θεραπείας με Bowen ξεπέρασαν τις αρχικές προσδοκίες μου. Είμαι πολύ σπορ άτομο (ημι-επαγγελματίας ποδοσφαιριστής) με ένα πολυάσχολο πρόγραμμα εργασίας, έτσι ώστε να βρω μια θεραπεία που μείωσε σημαντικά τα επίπεδα άγχους και βελτίωσε τη φυσική μου ευεξία και η απόδοση ήταν η πρώτη. Συνήθως θα… Δείτε περισσότερα “Μείωσε σημαντικά τα επίπεδα άγχους και βελτίωσε τη φυσική μου ευεξία”

Καλύτερη ποιότητα προπόνησης

«Η ποιότητα της προπόνησής μου είναι καλύτερη, με τον ίδιο αριθμό ωρών και επιπέδου προπόνησης» εξηγεί η GB triathlete Victoria… Δείτε περισσότερα “Καλύτερη ποιότητα προπόνησης”

5 ολόκληρα χρόνια πόνοι στις αρθρώσεις

Εδώ και 5 ολόκληρα  χρόνια υπέφερα από πόνους στις αρθρώσεις, στους μυς και είχα βαριά πόδια. Περπατούσα σαν γριά και καμπουριαστά. Πήγα σε 4 ρευματολόγους κι άλλους τόσους παθολόγους. Όλοι με γεμίζανε φάρμακα και αντί να γίνομαι καλά μου δημιούργησαν γαστρίτιδα και πολύ ευαίσθητο πεπτικό σύστημα. Σε όλο αυτό προστέθηκε η απώλεια του μοναδικού αδελφού… Δείτε περισσότερα “5 ολόκληρα χρόνια πόνοι στις αρθρώσεις”

Ανακούφιση έντασης – βελτίωση ανάρρωσης

«Αν και ήμουν δύσπιστη πριν από τη θεραπεία με Bowen, τα αποτελέσματα δεν ήταν παρά θετικά. Μετά τον ανταγωνισμό στον αγώνα, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στην ανακούφιση της έντασης και στη βελτίωση της ανάρρωσης στις περιοχές του αυχένα και της πλάτης ». Matt Diskin Leeds… Δείτε περισσότερα “Ανακούφιση έντασης – βελτίωση ανάρρωσης”

Μεγαλύτερο εύρος κίνησης

«Έχω λάβει θεραπεία για περίπου ένα χρόνο και τα οφέλη από αυτήν είναι ότι αισθάνομαι χαλαρή ψυχικά, επίσης πιο εύπλαστη και έχω μεγαλύτερο εύρος κίνησης». Lee Smith Leeds… Δείτε περισσότερα “Μεγαλύτερο εύρος κίνησης”

Γρήγορη Ανάκαμψη

«Πλησιάζω τα τελευταία χρόνια της καριέρας μου και το Bowen βοήθησε το σώμα μου να ανακάμψει γρηγορότερα μετά από παιχνίδια και έντονη προπόνηση. Είναι υπέροχο”. Jamie Peacock Leeds… Δείτε περισσότερα “Γρήγορη Ανάκαμψη”