Ιωάννης Σανοζίδης, Bowtech Practitioner (Αυστραλιανή Ακαδημία Bowtech), Coach Ειδικευμένος στο Coaching Υγείας, Ευεξίας, Άσκησης και Μακροβιότητας (ΕΚΠΑ) και Εσωτερικός Θεραπευτής.

Ιωάννης Σανοζίδης

Coach υγείας, Wellness Coach, θεραπευτής Bowtech (Bowen Practitioner), Εσωτερικός Θεραπευτής

Η ιστορία μου ξεκινάει μερικά χρόνια πριν όταν εμφανίστηκαν κάποια σοβαρά προβλήματα υγείας σε εμένα και τους συγγενείς μου, που με ανάγκασαν να ερευνήσω θεραπευτικές μεθόδους για την αποκατάστασή μου.

Είχα σοβαρό πρόβλημα με τον ώμο (παγωμένο ώμο, αυχενικά προβλήματα, προβλήματα μέσης κι εντερικά, πεπτικά προβλήματα). Ταυτόχρονα και με αφορμή τις εσωτερικές αλλαγές που βίωσα, γνώρισα κι εκπαιδεύτηκα στην αποτελεσματικότητα του Bowtech και στη συνέχεια στο Health Coaching.

To Bowtech είναι μια δοκιμασμένη και ασφαλής μέθοδος ολιστικής αυτοθεραπείας που βοηθάει στη διατήρηση της ισορροπίας και αποθεραπείας των λειτουργιών του ανθρώπινου οργανισμού, την αποσυμφόρηση και εξυγίανση των δυσλειτουργιών και τη βελτίωση της σωματικής, ενεργειακής κι ψυχικής υγείας. Επιδρά σε κυτταρικό επίπεδο μέσω της περιτονίας και έτσι εξηγούνται τα αποτελέσματα σε ένα ευρύ φάσμα αποθεραπείας. Βίωσα  λοιπόν τα αποτελέσματα πρώτα στον Εαυτό μου. Στη συνέχεια κατάφερα να βοηθήσω αρκετούς ανθρώπους να βελτιώσουν την υγεία και την ποιότητα ζωής τους.

Το Coaching είναι μια επιστημονικά τεκμηριωμένη διαδικασία προσωπικής εξέλιξης και ανάπτυξης της υγείας και των θετικών συνηθειών, μέσα από την οποία επιτυγχάνονται στόχοι προσωπικής βελτίωσης της υγείας, της άσκησης και της ευεξίας με βάση τις αξίες, τις επιθυμίες και την μοναδικότητα του ανθρώπου, ενεργοποιώντας τις εσωτερικές του δυνατότητες και αναδεικνύοντας την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Με βοήθησε να αλλάξω διατροφικές συνήθειες και να διατηρώ σε καλό επίπεδο την υγεία του οργανισμού μου. Στη συνέχεια εφαρμόζοντάς το επαγγελματικά μπόρεσα να βοηθήσω και άλλους ανθρώπους να αλλάξουν συνήθειες, να χάσουν κιλά να έχουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Στόχος μου

όλο και περισσότεροι άνθρωποι να γνωρίσουν τα οφέλη και την αποτελεσματικότητα του Bowtech και του Health & Fitness Coaching και να διαπιστώσουν τα ευεργετικά τους αποτελέσματα. Όλοι μπορούν και πρέπει να έχουν μία καλύτερη, πιο ποιοτική και υγιή ζωή, με προσωπική βελτίωση, με αυτοπεποίθηση και αυτογνωσία.

Πεποίθησή μου είναι πως τίποτα στη φύση δεν είναι φτιαγμένο τυχαία.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει σήμερα ότι ο άνθρωπος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τη φύση και το σύμπαν, αφού αποτελεί μέρος αυτής. Με σεβασμό λοιπόν προς τη φύση και μαθαίνοντας από αυτήν (ως εσωτερικός θεραπευτής) χρησιμοποιώντας την γνώση χιλιάδων ετών συνδυαστικά με τις σύγχρονες μορφές θεραπείας, στοχεύω στην βελτίωση και αποκατάσταση του ανθρώπινου οργανισμού στο σύνολο του. Δηλαδή στο σώμα, την ενέργεια, την ψυχή και το νου.

Αν θες να γνωριστούμε και να εργασθούμε παρέα

Είπαν για τον Γιάννη

5 ολόκληρα χρόνια πόνοι στις αρθρώσεις

Εδώ και 5 ολόκληρα  χρόνια υπέφερα από πόνους στις αρθρώσεις, στους μυς και είχα βαριά πόδια. Περπατούσα σαν γριά και καμπουριαστά. Πήγα σε 4 ρευματολόγους κι άλλους τόσους παθολόγους. Όλοι με γεμίζανε φάρμακα και αντί να γίνομαι καλά μου δημιούργησαν γαστρίτιδα και πολύ ευαίσθητο πεπτικό σύστημα. Σε όλο αυτό προστέθηκε η απώλεια του μοναδικού αδελφού… Δείτε Περισσότερα “5 ολόκληρα χρόνια πόνοι στις αρθρώσεις”