Αθλητές

Μείωσε σημαντικά τα επίπεδα άγχους και βελτίωσε τη φυσική μου ευεξία

« Τα θετικά αποτελέσματα που βίωσα σωματικά και διανοητικά κατά τη διάρκεια της θεραπείας με Bowen ξεπέρασαν τις αρχικές προσδοκίες μου. Είμαι πολύ σπορ άτομο (ημι-επαγγελματίας ποδοσφαιριστής) με ένα πολυάσχολο πρόγραμμα εργασίας, έτσι ώστε να βρω μια θεραπεία που μείωσε σημαντικά τα επίπεδα άγχους και βελτίωσε τη φυσική μου ευεξία και η απόδοση ήταν η πρώτη. Συνήθως θα …

Μείωσε σημαντικά τα επίπεδα άγχους και βελτίωσε τη φυσική μου ευεξία Διαβάστε Περισσότερα »

Καλύτερη ποιότητα προπόνησης

«Η ποιότητα της προπόνησής μου είναι καλύτερη, με τον ίδιο αριθμό ωρών και επιπέδου προπόνησης» εξηγεί η GB triathlete Victoria Gill.

Μεγαλύτερο εύρος κίνησης

«Έχω λάβει θεραπεία για περίπου ένα χρόνο και τα οφέλη από αυτήν είναι ότι αισθάνομαι χαλαρή ψυχικά, επίσης πιο εύπλαστη και έχω μεγαλύτερο εύρος κίνησης». Lee Smith Leeds Rhinos.

Ανακούφιση έντασης – βελτίωση ανάρρωσης

«Αν και ήμουν δύσπιστη πριν από τη θεραπεία με Bowen, τα αποτελέσματα δεν ήταν παρά θετικά. Μετά τον ανταγωνισμό στον αγώνα, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στην ανακούφιση της έντασης και στη βελτίωση της ανάρρωσης στις περιοχές του αυχένα και της πλάτης ». Matt Diskin Leeds Rhinos.

Γρήγορη Ανάκαμψη

«Πλησιάζω τα τελευταία χρόνια της καριέρας μου και το Bowen βοήθησε το σώμα μου να ανακάμψει γρηγορότερα μετά από παιχνίδια και έντονη προπόνηση. Είναι υπέροχο”. Jamie Peacock Leeds Rhinos.

Συνιστώ την τεχνική Bowtech για αποκατάσταση και όχι μόνο…

Μία προσωπική μαρτυρία από έναν μεγάλο αθλητή του τένις. (Το κείμενο έχει μεταφραστεί από τα αγγλικά πηγή: https://www.bowentherapyuk.com/game-set-and-match-with-bowen) Μου είχε ζητηθεί να παίξω στον αγώνα Australian Open Legends 2020 και θα έφευγα από το Λονδίνο στις αρχές Ιανουαρίου, καθώς επίσης μου είχε ζητηθεί να σχολιάσω το event. Το πρόβλημα ήταν ότι μόλις είχα κάνει επέμβαση …

Συνιστώ την τεχνική Bowtech για αποκατάσταση και όχι μόνο… Διαβάστε Περισσότερα »