Θεραπεία και ενόραση

Το όλο θέμα της θεραπείας είναι τόσο αρχαίο όσο κι ο χρόνος και ήταν πάντοτε ένα αντικείμενο έρευνας και πειράματος.

Έτσι η ορθή χρήση της ικανότητας και των δυνάμεων της θεραπείας και η γνώση αυτής είναι σε κατάσταση γίγνεσθαι, συνεχώς εξελίσσεται όσο ο ανθρωπότητα εξελίσσεται .

Στην έναρξη του κύκλου της Υδροχοηκής  εποχής που ζούμε τώρα ανοίγουν οι πύλες της γνώσης για να μεταδοθούν οι νόμοι της Εσωτερικής θεραπευτικής τόσο της μαγνητικής όσο και ακτινοβόλου θεραπείας.

Όταν κανείς εισέρχεται στο βασίλειο της θεραπευτικής, εισέρχεται σ’ έναν κόσμο απαραίτητα μεγάλης εσωτερικής γνώσης και αυτογνωσίας.

Για αυτό είναι απαραίτητη τόσο η Θεωρία όσο και η Πρακτική εφαρμογή της  που είναι βασισμένη στο θησαυρό γνώσης και σοφίας της αρχαίας παράδοσης των αρχείων της Γης.

 Οι ρίζες της Εσωτερικής κι Πνευματικής Θεραπευτικής,  είναι βαθιές όσο και η ανθρωπότητα, από την εποχή των Ατλάντων μέχρι σήμερα η πορεία της είναι καθοριστική, θα την συναντήσουμε στα εγγοιμητίρια του Ασκληπιού, στους θεραπευτές μάγους, σαμάνους, στους εσωτεριστές φιλόσοφους, αλχημιστές και κάθε είδος θεραπευτές.

Στο πέρασμα των αιώνων δινόταν επιπλέον γνώσεις προς ανάπτυξη της θεραπευτικής τέχνης, κάθε φορά και ένα βήμα παρά πάνω, από την εσωτερική Ιεραρχία των θεραπευτών του Φωτός στην ανθρωπότητα.

Βρισκόμαστε στην αρχή μιας νέας εποχής του Υδροχόου και στην στροφή του χρόνου ανοίγουν κάποια παράθυρα σοφίας στην κατοχή της γνώσης της θεραπείας, της εσωτερικής ανατομίας, στην αναζήτησης της αυτογνωσίας, στον έλεγχο του νου και των συναισθημάτων τόσο του θεραπευτή ή γιατρού όσο και του θεραπευόμενου.

Τα λόγια του θεραπευτή Διδασκάλου Σοφίας, έρχονται στα αυτιά των ανθρώπων για να οδηγήσουν τα βήματα μας:

“Oι άνθρωποι θα διδαχθούν πώς, μέσω συγκέντρωσης και διαλογισμού, μπορούν να διακριβώνουν για λογαριασμό τους τη γνώση, μπορούν να αναπτύσσουν την ενόραση κι έτσι να αντλούν από τα αποθέματα του Εγώ. Τότε οι άνθρωποι θα διδαχθούν πώς να σκέφτονται, να αποκτούν τον έλεγχο του νοητικού σώματος κι έτσι να αναπτύσσουν τις λανθάνουσες δυνάμεις τους.”

Το εργαστήριο Εσωτερικής Πνευματικής θεραπευτικής μας μαθαίνει πως να διαχειρίζεται την Ενέργεια της ψυχής μετατρέποντας την σε Μαγνητική και Ακτινοβόλο θεραπεία.

 Αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα εσωτερικής γνώσης και θεραπείας στο φυσικό σώμα, συμπεριλαμβάνοντας το ενεργειακό, ψυχολογικό, νοητικό και Πνευματικό επίπεδο. Αυτή η γνώση θα οδηγήσει να αντιληφθούμε κι να βιώσουμε τη θεότητα μέσα μας που αντανακλάτε στην ψυχή.

“Η ενέργεια ακολουθεί τη σκέψη”

Δηλώστε συμμετοχή στο εργαστήρι Πνευματικής θεραπευτικής.